Vestbruks par Beverlija spēli aizsardzībā: Viņš tikai skraida apkārt, neko nedarot

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks.
Rasels Vestbruks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Clippers" spēlētāja Patrika Beverlija izdaudzinātās spējas aizsardzībā ir pārvērtētas, uzskata Hjūstonas "Rockets" pārstāvis Rasels Vestbruks.

"Rockets" trešdien savā laukumā ar rezultātu 102:93 (31:15, 18:22, 25:31, 28:25) uzvarēja "Clippers". Uzvarētāju komandas līderis Džeimss Hārdens guva 47 punktus, no kuriem septiņi bija tālmetieni, kā arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem un septiņas reizes rezultatīvi piespēlēja. 

Vestbruks izcēlās ar 17 gūtiem punktiem, bet lielāku uzmanību sev piesaistīja ar komentāriem pēc mača. Tie bija veltīti pretinieku komandas spēlētājam Beverlijam.

"Beverlijs jūs visus apmānīja, liekot noticēt, ka labi spēlē aizsardzībā. Viņš nevienu nevar nosegt. Tikai skraida apkārt, neko nedarot. Visa tā enerģijas tērēšana, bet Hārdens gūst 47 punktus," pēc spēles žurnālistiem sacīja Vestbruks.

Spēlē pret savu bijušo komandu Beverlijs sedza Džeimsu Hārdenu, bet ne visa mača garumā.

Jāizceļ, ka Vestbrukam un Beverlijam jau iepriekš gadījusies skarba vārdu apmaiņa - gan laukumā, gan ārpus tā ar mediju starpniecību.

Beverliju uzskata par vienu no labākajiem aizsardzības spēlētājiem visā līgā, bieži laukumā liekot neitralizēt pretinieku līderus.

Gan "Clippers", gan "Rockets" ir šīs sezonas līgas favorītes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu