NBA apskatnieks: Visas labās lietas "Mavericks" spēlē sākās no Porziņģa

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix

Visas labās lietas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" spēlē pret Milvoki "Bucks" sākās no latvieša Kristapa Porziņģa darbībām, uzskata raidījuma "NBA Game Time" eksperts Kevins Makheils.

"Mavericks" pirmdien izbraukumā ar rezultātu 120:116 (36:22, 23:34, 27:20, 34:40) pārspēja vienu no līgas vadošajām komandām Milvoki "Bucks", tādējādi pārtraucot tās 18 uzvaru sēriju.

Porziņģis šajā mačā varēja uzņemties pilnvērtīgu komandas līdera lomu, jo savainojuma dēļ mačā nepiedalījās slovēnis Luka Dončičs. Liepājnieks guva 26 punktus, izcīnīja 12 bumbas zem groziem, kā arī izcēlās ar labāko +/- rādītāju komandā (+20).

Pēcspēles raidījuma "NBA Game Time" tiešraidē basketbola eksperts Kevins Makheils slavēja Porziņģi par paveikto komandas labā, kā arī individuāli sasniegto.

"Viss labais Dalasas spēlē sākās no Porziņģa. Viņa pirmie metieni bija ļoti pārliecinoši. Viņš vienkārši paņēma bumbu un meta pa grozu. Nebija šaubu vai neizlēmības. Labā sajūta bija jau no paša spēles sākuma. Nedomāju, ka Milvoki komanda spēs turēties tik cieši līdzās, jo viņiem nebija nekādu argumentu šajā mačā," savu viedokli pauda eksperts.

Makheils arī jokoja, ka NBA jāievieš četru punktu metiens, jo abi īpaši tālie trejači Porziņģa izpildījumā esot tā vērti.

18 uzvaru sērija bija garākā "Bucks" kluba vēsturē kopš 1970./71. gada sezonas, kad Milvoki komanda vienīgo reizi izcīnīja NBA čempionu titulu.

Tolaik izdevās uzvarēt 20 mačos pēc kārtas. Komandu pārstāvēja NBA leģendas Karīms Abduls-Džabars (tad vēl bija zināms kā Lūiss Alsindors) un Oskars Robertsons. 

"Mavericks" komanda ar 18 uzvarām un 8 zaudējumiem ieņem 3. vietu Rietumu konferencē.

Savukārt "Bucks" ar bilanci 24-4 ir Austrumu konferences līdervienība. Milvoki savā laukumā 15 mačos šosezon piedzīvojusi tikai 2 zaudējumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu