Majone: Uz Rīgu devos ar patīkamām emocijām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Majone pauda gandarījumu atgriežoties Latvijas vienības sastāvā. 

Savu pirmo maču šosezon "Dinamo" rindās viņš aizvadīja pret spēcīgo Nursultanas "Baris", sekmējot Rīgas hokejistiem otro uzvaru pēc kārtas. 

"Ir ļoti patīkami atgriezties Rīgā ar tik emocionālu uzvaru. Spēle bija smaga un mēs šodien uzvaru bijām pelnījuši," kluba mājas lapā citēts Majone. "Visi bijām vienoti un, ja komanda spēlē tik neatlaidīgi vienam mērķim, pretiniekam kaut ko panāk ir ļoti, ļoti grūti."

Majone paslavēja arī jauno vārtsargu Jāni Vori, kurš savā pirmajā pilnajā spēlē KHL atvairīja visus 25 pretinieku metienus. 

"Voris nospēlēja ļoti pārliecinoši. Viņš ir ļoti azartisks, īsts cīnītājs, kārtīgs sportists, kurš darīs visu, lai uzvarētu. To viņš šodien pierādīja. Protams, zinām situāciju un arī mums, laukuma spēlētājiem, ir jāpalīdz viņam iejusties spēlē," sacīja Majone. 

Pagājušajā sezonā Majone bija viens no Rīgas "Dinamo" līderiem, bet pēc sezonas atstāja komandu un devās uz Ķīnu. 

"Šī sezona ir bijusi dažāda. Ir bijuši patīkami mirkļi un ne tik. Tikko atgriezos no Špenglera kausa Davosā, kur ar Kanādas izlasi izcīnījām uzvaru. Ar patīkamām sajūtām devos uz Rīgu, kur man ļoti patīk. Šāda pirmā spēle patīkamās emocijas tikai pastiprina," teica aizsargs. 

Latvijas komanda ar 31 punktiem 44 spēlēs ieņem pirmspēdējo vietu līgā, bet "Baris" ar 55 punktiem 43 mačos ir trešā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu