Makmilans rezultatīvs trešo KHL spēli pēc kārtas "Avangard" sastāvā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Brendons Makmilans
Brendons Makmilans Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans, kurš sezonas pirmajā pusē bija Rīgas "Dinamo" līderis, trešo spēli pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izcēlies ar rezultativitāti Omskas "Avangard" vienībā.

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētā "Avangard" komanda pirmdien ar 2:3 piekāpās Kazahstānas klubam Nursultanas "Baris".

Makmilans šajā mačā izcēlās ar 1+1. Vispirms viņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja panākt neizšķirtu 1:1, bet vēlāk ar vārtu guvumu - 2:2.

29 gadus vecais Makmilans aizvadīja piekto spēli "Avangard" rindās. Pirmajos divos mačos viņš ar rezultativitāti neizcēlās.

Savukārt turpinājumā Makmilans bijis rezultatīvs. Kopumā viņa kontā "Avangard" sastāvā 5 spēlēs ir 2 vārti un 2 rezultatīvas piespēles.

Sezonas pirmajā pusē Makmilans bija viens no vadošajiem Rīgas "Dinamo" spēlētājiem. Šosezon Latvijas kluba sastāvā viņš 34 mačos sakrāja 20 punktus (9+11).

Rīgas "Dinamo" decembra vidū saņēma naudas kompensāciju, ļaujot Makmilanam pārcelties uz "Avangard" komandu.

"Avangard" ar 60 punktiem ieņem 2. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, par 4 punktiem atpaliekot no līderes Kazaņas "Ak Bars".

Savukārt 3. pozīcijā ar 57 punktiem ierindojas "Baris".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu