Arī Soloveičiks karjeru turpinās Ukrainas premjerlīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Vladislavs Soloveičiks
Vladislavs Soloveičiks Foto: Jānis Līgats/VALMIERA GLASS VIA Futbols (Facebook)

Latvijas U-21 futbola izlases aizsargs Vladislavs Soloveičiks karjeru turpinās Ukrainas premjerlīgas komandā Kovalivkas "Kolos", informē klubs.

Iepriekšējā sezonā 20 gadus vecais futbolists spēlēja Latvijas virslīgas komandā "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", kuras sastāvā 14 spēlēs guva vienus vārtus.

Pirms tam viņš bija Sanktpēterburgas "Zeņit" sistēmā, spēlējot Krievijas kluba otrajā komandā Krievijas pēc spēka otrajā līgā. Soloveičiks ir "Skonto" sistēmas audzēknis un RTU/"Skonto Academy" vienības sastāvā spēlējis arī Latvijas pirmajā līgā.

Soloveičiks pārstāvējis U-17, U-18, U-19 izlases un ir Latvijas U-21 valstsvienības spēlētājs. Jaunatnes izlasēs viņš laukumā bijis 44 spēlēs, kurās guvis divus vārtus.

"Kolos" komanda iepriekšējā sezonā ieņēma otro vietu pēc spēka otrajā līgā un pārspēlēs izcīnīja vietu Ukrainas premjerlīgā. 2012.gadā dibinātais klubs atzīstami debitējis premjerlīgā, kur pēc 18 spēlēm ieņem septīto vietu.

Jau ziņots, ka Latvijas izlases pussargs Andrejs Cigaņiks ceturtdien parakstīja līgumu uz diviem ar pusi gadiem ar Luhanskas "Zorja" komandu. Ukrainas premjerlīgā spēlē arī Latvijas izlases aizsargs Kaspars Dubra, kurš pārstāv "Oleksandriya" vienību.

Publicēta: 16.01.2020 18:52

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu