Girgensons raida ripu tukšos vārtos NHL spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Savus devītos vārtus šosezon Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī guva Bufalo "Sabres" uzbrucējs Zemgus Girgensons. 

"Sabres" komanda ar rezultātu 4:1 viesos pārspēja Dalasas "Stars", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas. 

Girgensons vārtus guva 10 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad "Stars" vārti bija tukši. 

Uz ledus Latvijas uzbrucējs pavadīja 18:35 minūtes, no kurām 2:42 spēlēja mazākumā. Viņš izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieka metienu, lietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

Pēdējās četrās spēlēs Girgensons guvis trīs vārtus. 

Šosezon viņš izcēlies ar deviņiem precīziem raidījumiem, četrām rezultatīvām piespēlēm un viņa lietderības koeficients ir -1. 

"Sabres" komanda Austrumu konferences kopvērtējumā pakāpusies uz 11. pozīciju. 48 spēlēs Bufalo hokejisti izcīnījuši 22 uzvaras. 

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs naktī uz svētdienu (Latvijas laiks) viesos pret Nešvilas "Predators". 

Tikmēr citā spēlē Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ar 1:4 izbraukumā piekāpās Bostonas "Bruins", pārtraucot četru uzvaru sēriju. 

Bļugers spēlēja 14:58 minūtes, no kurām 4:15 mazākumā. Viņš veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieka mesto ripu, lika lietā vienu spēka paņēmienu, uzvarēja deviņos no desmit iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs naktī uz sestdienu Detroitā pret vietējo "Red Wings", kas ir pārliecinoši vājākā komanda līgā. 

Vēl vienā mačā devīto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda, kas ar 2:4 savā laukumā cieta neveiksmi pret Vegasas "Golden Knights". 

Balcers spēlēja 9:04 minūtes, kuru laikā spēles protokolā atzīmējās ar diviem spēka paņēmieniem un neitrālu lietderības koeficientu. 

Otavas vienība nākamo spēli aizvadīs sestdienas vakarā (plkst. 23.00) savā laukumā pret citu Kanādas komandu Kalgari "Flames". 

"Penguins" turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem trešo vietu, bet "Senators" priekšpēdējo, 15. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu