Medijs: Bijušais Maskavas "Spartak" treneris Kononovs piekritis vadīt Latvijas čempioni "Riga"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Kononovs
Oļegs Kononovs Foto: EPA/Scanpix

Krievu speciālists Oļegs Kononovs piekritis vadīt Latvijas čempioni futbolā "Riga" komandu, ziņo "Sport Express".

Laikraksta interneta portāls ziņo, ka līgums ar 53 gadus veco treneri tiks parakstīts trešdien.

Iepriekšējā darba vieta Kononovam bija Krievijas klubs Maskavas "Spartak", kuri viņš vadīja no 2018.gada novembra līdz pērnā gada septembrim. Viņa vadībā maskavieši pērn pēdējā kārtā neizmantoja iespēju Krievijas čempionātu noslēgt ceturtajā pozīcijā un iegūt vietu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, kur iekļuva CSKA.

Turpinājumā "Spartak" nepārvarēja UEFA Eiropas līgas kvalifikāciju un gaužām bēdīgi iesāka 2018./2019.gada Krievijas premjerlīgas sezonu, kā rezultātā treneris atkāpās no amata. "Sports.ru" lasītāju aptaujā Kononovs tika atzīts par "Spartak" visu laiku sliktāko treneri.

Pirms darba "Spartak" komandā Kononovs Krievijā vadīja Tulas "Arsenal", Groznijas "Ahmat" un "Krasnodar" komandas, bet Ukrainā krievu speciālists bija pie "Sevastopoļ" un Ļvovas "Karpati" stūres. Kononovs strādājis arī Baltkrievijā un Moldovā.

Futbolista karjeras laikā bijušais aizsargs un pussargs spēlēja Ukrainas, Baltkrievijas un Polijas komandās.

"Riga" iepriekšējā sezonā Mihaila Koņeva vadībā nosargāja Latvijas čempiones titulu. Koņevs tika atzīts par 2019.gada Latvijas labāko treneri, taču viņa nākotne pie "Riga" stūres ir miglā tīta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu