"Nets" bez Kuruca pārspēj "Pacers" ar Saboni priekšgalā

CopyDraugiem X Whatsapp
Spensers Dinvidijs
Spensers Dinvidijs Foto: Reuters/ScanPix

Bruklinas "Nets" komanda aizvadītajā naktī (pēc Latvijas laika) izcīnīja uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, taču latviešu basketbolists Rodions Kurucs palika uz rezervistu soliņa un laukumā nedevās.

"Nets" izbraukumā ar rezultātu 106:105 (30:28, 21:20, 26:32, 29:25) pieveica Indiānas "Pacers", kas cieta sesto zaudējumu pēc kārtas.

Uzvaras grozu 5,2 sekundes pirms finālsvilpes ar divpunktu metienu guva Spensers Dinvīdijs. Viņš "Nets" komandā ar 21 punktu arī bija rezultatīvākais, pievienojot 11 rezultatīvas piespēle un sešas atlēkušās bumbas.

Arī Deandrē Džordans izcēlās ar "double-double" - 11 punkti un 19 atlēkušās bumbas. 15 punktus pievienoja Džo Heriss, 14 iemeta Taurīns Prinss, bet ar 13 atzīmējās Džerets Alens.

Mājiniekiem uzvarēt neļāva pat lietuvieša Domanta Saboņa "triple-double" - 23 punkti, 11 rezultatīvas piespēle un desmit atlēkušās bumbas.

Lietuvas basketbolistam tas ir jau ceturtais "triple-double" šosezon un arī kopumā NBA spēlētāja karjerā.

22 gadus vecais Kurucs šosezon NBA piedalījies 32 spēlēs, atzīmējoties ar vidēji 4,8 gūtiem punktiem un 2,4 izcīnītām atlēkušajām bumbām.  

"Nets" ar 24 uzvarām 52 mačos ir septītajā vietā Austrumu konferencē, kur "Pacers" ar bilanci 31-23 ir vietu augstāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu