Švanenbergs: Nepadevāmies nevienā spēles epizodē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" komanda pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma spēlē parādīja labu cīņassparu, uzskata vienības uzbrucējs Jānis Švanenbergs.

Rīgas "Dinamo" pirmdien Novosibirskā ar rezultātu 2:1 pieveica latviešu uzbrucēja Gunāra Skvorcova pārstāvēto Ķīnas klubu Pekinas "Kuņluņ Red Star".

"Šodien aizvadījām labu spēli. Parādījām cīņassparu. Nepadevāmies nevienā spēles epizodē, spēlējot agresīvi," intervijā kluba mājaslapā citēts Švanenbergs.

18 gadus vecais Švanenbergs aizvadītajā mačā nopelnīja KHL spēlētāja karjerā savu pirmo rezultativitātes punktu. Pēc viņa un Roberta Lipsberga piespēlēm rīdzinieku labā otros vārtus guva Lauris Dārziņš.

"Līdu uz vārtu priekšu, ripa tad tālāk nonāca pie Lipsberga, kurš to laicīgi piespēlēja Dārziņam. Lauris šādos momentos vārtus māk gūt," teica perspektīvais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs.

Švanenbergs aizvada savu pirmo sezonu Rīgas "Dinamo". Viņš KHL piedalījies 11 spēlēs.

Rīgas "Dinamo" jauniešu komandas HK "Rīga" sastāvā Švanenbergs šosezon Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) aizvadījis 50 spēles, sakrājot 39 rezultativitātes punktus (24 vārti + 15 piespēles).

"Esmu labi iejuties. Ir kaut kāda pieredzīte. Ir radusies arī pārliecība, treneri uzticas un ļauj spēlēt vairākumā. Ātrums KHL ir lielāks nekā MHL. Sākumā bija grūtāk, bet tagad jau ir labi," atzina Latvijas hokejists.

"Sekoju līdzi HK "Rīga" spēlēm. Cenšos tās arī skatīties tiešraidē, pārdzīvoju par komandu. Mūsu mērķis ir iekļūt "play-off" un esam tam ļoti tuvu, bet darbs vēl nav padarīts. Vēl ir jāizcīna punkti. Ar "Dinamo" vēl jāaizvada viena spēle, tad jau būšu ar HK "Rīga" komandu," teica Švanenbergs.

Rīgas "Dinamo" sezonas pēdējo spēli aizvadīs trešdien izbraukumā pret Novosibirskas "Sibirj".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu