"Salavat Julajev" treneris: Neviens no komandas negrib turpināt Gagarina kausa izcīņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ufas "Salavat Julajev" komandas līdzjutēji.
Ufas "Salavat Julajev" komandas līdzjutēji. Foto: Paula Čurkste/LETA

Neviens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ufas "Salavat Julajev" nevēlas turpināt Gagarina kausa izcīņu, Somijas medijam "Ilta Sanomat" atzinis vienības treneris Tomijs Lemse.

"Salavat Julajev" viesspēlētāji iepriekš aicināja līgu pārtraukt sezonu. Viņi grasījās doties uz savām dzimtenēm, bet hokejistiem tika pateikts, ka jāpaliek Krievijā. 

KHL čempionātā koronavīrusa pandēmijas dēļ līdz 10. aprīlim iestājusies pauze.

Treneris Lemse tomēr ir atgriezies Somijā, kur vietējam medijam pastāstīja par noskaņojumu Ufas komandā.

"Kopā ar Juhu Metsolu atgriezāmies Somijā. Lidojām no Ufas uz Maskavu, bet tad uz Helsinkiem. Krievijā tikai gaidāms epidēmijas uzliesmojums, tāpēc iespējami ātrāk bija jādodas prom.

KHL joprojām nav pieņēmusi lēmumu par Gagarina kausa izcīņas atcelšanu. Neticu, ka tā aprīlī turpināsies. Vismaz neviens no mūsu komandas spēlētājiem nevēlas to turpināt," sacīja treneris.

Gagarina kausa izcīņā "Salavat Julajev" pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". 

No Gagarina kausa izcīņas jau iepriekš izstājās abi ārpus Krievijas bāzētie klubi - Jāņa Kalniņa pārstāvētais Helsinku "Jokerit" un Nursultanas "Baris".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu