Daugaviņš jau zina savu nākamo komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš apstiprinājis, ka nākamajā sezonā nepārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas "Spartak". 

Hokejists LTV1 raidījumam "Sporta Studija" pirmdien pastāstīja, ka "Spartak" vienībā nepaliks, bet savu jauno KHL komandu varēs atklāt maija sākumā. 

"Uz vienu sezonu esmu panācis vienošanos ar KHL komandu, taču tās nosaukumu vēl neatklāšu, jo vēl skaitos "Spartak" sastāvā. Droši var teikt, ka tā nav mana līdzšinējā komanda," teica Daugaviņš. "Tāpat varu apstiprināt, ka presē lasītās baumas par kluba nevēlēšanos pagarināt līgumu ar mums [vēl Mārtiņu Karsumu] bija patiesas."

Šā brīža situācija piesardzīgus darījusi ne tikai Ziemeļamerikas hokeja klubus, bet arī Krievijas komandas. Daugaviņš norādīja, ka situācija spēlētāju tirgū pagaidām ir neskaidra, jo darījumos vienības iesaistās, bet ne visas.

"Aģents man piedāvāja variantu, kuru arī pieņēmu. No savas puses esmu uzlicis parakstu, bet oficiāls apstiprinājums sekos 1.maijā no KHL. Vēl vienu gadu darbs būs... Labāk šajā periodā sēžu ar līgumu kabatā, nevis pēc tam eju un meklēju kaut ko."

"Vienmēr esmu teicis, lai aģents primāri uzzina līdzšinējā kluba plānus saistībā ar mani. Pirms tam nekad nerunāju ar citām komandām," marta vidū intervijā TVNET sacīja Dauaviņš. 

31 gadu vecajam Daugaviņam iepriekšējā bija rezultatīvākā sezona viņa līdzšinējā KHL karjerā, 59 regulārās sezonas spēlēs gūstot 19 vārtus un veicot 21 rezultatīvu piespēli. Sešos Gagarina kausa dueļos viņam vieni vārti un trīs piespēles.

"Līgums ir kabatā, kas nozīmē, ka esmu novērtēts. Šosezon pamanījos aizvadīt otro "goliem" ražīgāko sezonu. Tāpat priecājos par sezonas otro daļu, jo izdevās "izlīst no bedres"."

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā "Spartak" Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā ar 2-4 piekāpās Mika Indraša pārstāvētajai Maskavas "Dinamo" komandai. Pēdējo spēli komandas aizvadīja bez līdzjutējiem tribīnēs.

Jau kļuvis zināms, ka nākamsezon Indrašis spēlēs citā komandā. Izskanējušās ziņas, ka arī Karsums pametīs "Spartak". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu