Pieciem Spānijas spēcīgākās līgas futbolistiem ir pozitīvs koronavīrusa tests

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pixabay.com

Pieciem Spānijas spēcīgākās līgas futbolistiem konstatēti pozitīvi koronavīrusa testi pēc atgriešanās treniņos, svētdien paziņoja Spānijas čempionāta virslīga.

Klubiem tika dota zaļā gaisma, lai šonedēļ varētu atsākt trenēties individuāli pēc tam, kad spēlētāji tika pārbaudīti, vai viņu organismā ir vīruss.

"La Liga" ziņo, ka vārdā nenosauktiem spēlētājiem nebija ārēju vīrusa simptomu, taču viņi tagad būs izolēti mājās un tiks pārbaudīti vēlreiz pirms atgriešanās treniņos.

"Tuvākajās dienās viņi veiks jaunu Covid-19 noteikšanas testu un pēc divu negatīvu rezultātu iegūšanas varēs atkal pievienoties treniņiem kluba bāzē," skaidro līgas preses dienests.

""La Liga" arī cilvēkiem, kuri dzīvo kopā ar vīrusu skārušajiem, piedāvās iespēju noteikt, vai koronavīruss nav organismā."

Jau ziņots, ka saslimis Madrides "Atletico" aizsardzības spēlētājs Renans Lodi un "Real Sociedad" vārtsargs Alekss Remiro. Tāpat vīruss konstatēts arī "Granada" pussargam Janhelam Ereram.

Līdzās čempionei "Barcelona" vēl vairāki klubi ir atgriezušies treniņos pēc futbola nodarbību apturēšanas marta sākumā uz nenoteiktu laiku veselības krīzes dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu