Erera: Neimars ir viens no maniem lielākajiem pārsteigumiem karjerā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas futbola zvaigznes Neimara personība ļoti pārsteigusi komandas biedru Anderu Ereru, intervijā ESPN pastāstīja Spānijas futbolists.

Erera pērn vasarā pievienojās Francijas grandam Parīzes "Saint-Germain" (PSG), pārceļoties no Anglijas kluba Mančestras "United".

"Viņš ir viens no lielākajiem pārsteigumiem manā karjerā," par komandas biedru Neimaru izteicās Erera.

"Kad medijos viņš tiek pieminēts, tas ne vienmēr ir pozitīvā nozīmē. Vienmēr tiek mēģināts atrast veidu, kā viņu nogalināt," teica spānis.

"Bet es sastapu puisi, kurš ir priecīgs katru dienu, un cenšas stiprināt kolektīvu. Viņš savās mājās organizē komandas vakariņas," pastāstīja Erera.

"Viņš cenšas palīdzēt mums izcīnīt pēc iespējas vairāk trofeju, radot labu atmosfēru komandā. Liekas, ka esmu lasījis par pilnībā citu spēlētāju."

Erera paslavēja vēl vienu komandas biedru - francūzi Kiljanu Mbapē. Spānis uzskata, ka Mbapē un Neimars ir starp Top 5 labākajiem futbolistiem pasaulē.

"Dažkārt šķiet, ka viņš trenējas kopā ar bērniem. Viņš skrien un kustas, atstājot visus aiz sevis. Izskatās, ka mēs esam divpadsmitgadīgi bērni, bet viņš - Useins Bolts."

Erera uzskata, ka Mbapē pēc pieciem gadiem varētu iegūt pasaules labākā futbolista balvu "Ballon d'Or" ("Zelta bumba").

"Kad viņš ir priekšā vārtsargam, viņš spēj piebremzēt, būt mierīgs un gūt daudz vārtus. Tas nav viegli," teica Spānijas futbolists.

"Viņam ir balanss starp ātrumu, spēku un mierīgumu, lai gūtu vārtus. 2025. gadā viņš varētu kļūt par "Ballon d'Or" ieguvēju," uzskata Erera.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu