Anglijas premjerlīgā atļauj kontakta treniņus

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Anglijas premjerlīgas klubi trešdien vienojušies par "Projekta Restarts" plāna otrās fāzes īstenošanu, kas nozīmē, ka futbolisti turpmāk drīkstēs aizvadīt kontakta treniņus.

Lēmums trešdien tika pieņemts, savstarpēji konsultējoties klubiem, spēlētājiem, treneriem Profesionālo futbolistu asociācijai (PFA) un Līgas Treneru asociācijai (LMA).

"Spēlētājiem būs ļauts aizvadīt treniņus grupā. Tāpat futbolisti drīkstēs piedalīties kontakta treniņos," teikts paziņojumā, kas vēsta, ka sezona tiks turpināta, tiklīdz apstākļi būs droši.

Premjerlīgas spēlētāji un klubu personāls aizvien veiks koronavīrusa testus divreiz nedēļā. Līdz šim no 1744 veiktajām pārbaudēm pozitīvi rezultāti bijuši astoņos gadījumos. Trešdien plānots publicēt trešās pārbaudes kārtas rezultātus.

Pagājušās piektdienas sarunā ar Lielbritānijas raidorganizāciju BBC premjerlīgas izpilddirektors Ričards Masters pauda pārliecību, ka futbols Anglijas stadionos atgriezīsies jau jūnijā. Pagaidām precīzs datums netiek izpausts.

Premjerlīgā kopumā vēl atlikušas 92 spēles, bet "Liverpool" vienībai ir nepieciešamas vien divas uzvaras, lai svinētu pirmo panākumu pēdējo 30 gadu laikā.

Sezonas pārtraukums premjerlīgā tika izziņots 13.martā, bet pirmos treniņus nelielās grupās spēlētāji aizvadīja vien pagājušajā nedēļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu