Savickis izvairīgi komentē situāciju ar Rīgas "Dinamo" galveno treneri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Savickis
Juris Savickis Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis Krievijas medijos izvairīgi komentējis šībrīža situāciju ar jauna galvenā trenera nolīgšanu.

"Latvijas Avīze" otrdien vēsta, ka galvenais favorīts uz Rīgas "Dinamo" komandas vadīšanu ir Pēteris Skudra.

"Dinamo" padomes vadītājs Savickis Krievijas medijos gan izvairīgi komentējis šībrīža situāciju ar jaunā trenera izvēli. Viņam tika jautāts par iespējamo Vjačeslava Kozlova stāšanos pie Rīgas vienības stūres.

"Tā ir konfidenciāla informācija, tāpēc šobrīd neko nevaru apstiprināt. Kozlovs ir ļoti labs kandidāts. Domāju, ka situāciju atrisināsim tuvākajās dienās," Savicka teikto citē medijs "allhockey.ru".

Saskaņā ar "Latvijas Avīzes" rīcībā esošo neoficiālo informāciju ar 90 procentu varbūtību Rīgas "Dinamo" galvenais treneris būs Skudra. "Viņa kandidatūra ir galvenā jau ilgāku laiku, un drīz tiks likti arī paraksti uz līguma," vēsta laikraksts.

Masu mediji ziņojuši par vairākiem pašmāju un ārvalstu hokejistiem, kurus klubs gribētu redzēt savās rindās, taču līgumi pagaidām nav noslēgti. Visticamāk tas notiks pēc tam, kad kļūs zināms jaunā galvenā trenera vārds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu