Isakovs divas dienas pirms LFF kongresa pārtrauc darbu valdē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Aleksandrs Isakovs divas dienas pirms Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresa pārtraucis darbu organizācijas valdē, informē LFF.

Piektdien LFF kongresā tiks vēlēta jaunā valde, taču Isakova kā kandidāta vārds publiski nav izskanējis. Turklāt viens no pretendentiem uz vietu valdē ir Nauris Mackevičs, kurš ir Isakova kolēģis biedrībā "Futbola centrs Daugavpils".

Isakova atbildības joma valdē bija klubu sacensību attīstība. LFF valdē bijušais Latvijas izlases aizsargs strādāja kopš 2013.gada marta.

LFF valdē šobrīd ir Vadims Direktorenko (tiesnešu attīstība), Arturs Zakreševskis (jaunatnes futbola attīstība), Guntis Blumbergs (futbola biznesa attīstība), Jānis Engelis (tautas futbola attīstība), Sergejs Kovaļovs (treneru attīstība), Egons Brants (izglītības segmenta attīstība) un Anastasija Kučinska (sieviešu futbola attīstība).

Vēlēšanu kongress bija paredzēts 24.aprīlī, bet koronavīrusa pandēmijas dēļ to nācās pārcelt uz 3.jūliju. Kongresā tiks ievēlēts jaunais LFF prezidents, viceprezidenti un valde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu