RFS atkal izīrē Toņiševu "Daugavpilij"

CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Toņiševs.
Maksims Toņiševs. Foto: https://www.facebook.com/bfcdaugavpils/

"Optibet" futbola virslīgas komanda "Daugavpils" sestdien savā rīcībā uz īres līguma pamata ieguva sev labi pazīstamo pussargu Maksimu Toņiševu, vēsta Latgales vienība.

Komandas paziņojumā teikts, ka Toņiševs Daugavpilī paliks šīs sezonas beigām.

20 gadus vecais futbolists Daugavpilī spēlēja arī pagājušajā sezonā, kad 26 spēlēs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pirms šīs sezonas viņš atgriezās RFS klubā, bet laukumā devās uz vien trīs mačos, kuros neizcēlās ar lielu spēles laiku.

Pirms nepilnas nedēļas RFS izdevās pārvilināt "Daugavpils" tā brīža līderi Činonso Oforu, bet neilgi pēc tam kluba nometni pameta arī pieredzes bagātais Vugars Askerovs.

"Daugavpilij" svētdien paredzēta spēle pret "Liepāju", kuras sastāvā nebūs Artūrs Karašausks. Spēlētājam par draudēšanu tiesnesim būs jāizlaiž spēles līdz augusta vidum.

Pēc pirmā riņķa virslīgas līderpozīcijās joprojām ir "Riga", kam tāpat kā RFS ir 24 punkti deviņās spēlēs, bet uzvara savstarpējā mačā. Trešo vietu ar 15 punktiem ieņem "Valmiera", 14 punkti astoņās spēlēs ir Jūrmalas "Spartakam", 11 punkti - "Ventspilij", desmit - "Liepājai", deviņi punkti - "Jelgavai" un "Daugavpilij". Astoņus punktus iekrājusi "Metta" komanda, bet "Tukums 2000"/TSS ticis pie diviem punktiem.

Pērn par Latvijas čempioni tika kronēta "Riga", bet savu pirmo trofeju kluba vēsturē ieguva RFS, kas uzvarēja valsts kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu