Povetkins: Redzēsim, kas notiks tālāk...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas bokseris Aleksandrs Povetkins pagājušās nedēļas nogalē pieveica britu Diljenu Vaitu, savā īpašumā iegūstot pasaules smagsvara titulu Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā.

"Cīņa nebija viegla. Jutu lielu atbalstu. Cīņas sākumā kaut kas neizdevās. Pēc vairākiem izlaistiem sitieniem sāku demonstrēt labāku sniegumu," Krievijas Boksa federācija citē Povetkina teikto. 

Vaits divreiz nolika gar zemi 40 gadus veco Povetkinu ceturtajā raundā, bet pēc tam pats piedzīvoja nokautu piektajā raundā, ko viņam sagādāja bijušais pasaules čempions Pasaules Boksa asociācijas (WBA).

"Izpildīju to, par ko mēs runājām un cīņas turpinājumā sāku justies daudz brīvāk. Man pretī stāvēja labs pretinieks ar labu sitienu, neko sliktu par viņu nevaru teikt," teica Povetkins. 

Vaits bija pirmais pretendents uz WBC titula cīņu vairāk nekā divus gadus un cerēja, ka sestdien izcīnītā uzvara aiz slēgtām durvīm pavērs ceļu uz pasaules čempionu titulu, kas tiktu izcīnīts vai nu ar pašreizējo čempionu Taisonu Fjūriju vai Deonteju Vailderu.

"Kā man izdevās viņu nokautēt? Mēs šo tehniku rūpīgi slīpējām treniņos, tieši sitienus no apakšas. Godīgi sakot, vēl neesmu noskatījies šo cīņu. Redzēsim, kas notiks tālāk. 

Tiek lēsts, ka abi bokseri vēl 2020. gadā aizvadīs revanša cīņu. 

40 gadus vecais Povetkins profesionāla boksera karjerā izcīnījis 36 uzvaras (25 nokaiti), piedzīvojusi divus zaudējumu un vienu neizšķirtu.

Savukārt 32 gadus vecā Vaita kontā ir 27 uzvaras (18 nokauti) un divi zaudējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu