Girgensona pārstāvētā "Sabres" piesaista 2018. gada NHL vērtīgāko spēlētāju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teilors Hols
Teilors Hols Foto: AP/Scanpix

Bufalo "Sabres" komanda, kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, piesaistījusi sastāvam Nacionālās hokeja līgas (NHL) 2017./18. gada sezonas regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgāko spēlētāju Teiloru Holu.

Abas puses vienojušās par viena gada līgumu, kura ietvaros Hols nopelnīs 8 miljonus ASV dolāru.

28 gadus vecais kanādietis pagājušajā sezonā pārstāvēja vispirms Ņūdžersijas "Devils", bet pēc tam Arizonas "Coyotes". Abās komandās kopā viņš guva 16 vārtus un veica 36 rezultatīvas piespēles (52 punkti 65 mačos).

2017./18. gada sezonā regulārajā čempionātā Hols spēlēja lieliski, "Devils" sastāvā 76 mačos sakrājot 93 rezultativitātes punktus (39 vārti + 54 piespēles). Holu atzina par līgas MVP, taču Ņūdžersijas komanda zaudēja jau Stenlija kausa pirmajā kārtā.

2010. gada NHL draftā Holu ar pirmo numuru izvēlējās Edmontonas "Oilers" komanda, kas hokejistu 2016. gadā aizmainīja uz "Devils" vienību.

Kopumā NHL spēlētāja karjerā Hols regulārajā čempionātā piedalījies 627 mačos, guvis 218 vārtus un veicis 345 rezultatīvas piespēles.

Stenlija kausa izcīņā Hols karjerā piedalījies vien 14 mačos, turklāt deviņi no tiem bija šosezon. Šajās 14 spēlēs viņš sakrājis 12 punktus (4 vārti + 8 piespēles).

2015. un 2016. gadā Hols ar Kanādas izlasi izcīnīja pasaules čempionāta zelta medaļas.

Hols piecreiz izvēlēts dalībai NHL Visu zvaigžņu spēlē, taču viņš šajā simboliskajā mačā piedalījies trīsreiz.

Jau vēstīts, ka Girgensons pagarināja līgumu ar "Sabres", kā arī pirms tam maiņas darījumā Bufalo ieguva pieredzes bagāto kanādieti Ēriku Stālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu