Artūrs Kurucs: Būs patīkami spēlēt pret Žagaru, taču mērķis būs uzvara

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs
Artūrs Kurucs Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs būs gandarīts par iespēju sestdien spēlēt pret savu vienaudzi un draugu Artūru Žagaru, taču viņa mērķis tāpat būs uzvara, intervijā Vitorijas "Baskonia" klubam uzsver aizsargs.

"Baskonia" piektdien dosies uz Barselonu, kur sestdien septītās kārtas spēlē spēkosies ar Žagara pārstāvēto Badalonas "Joventut". Iepriekšējā mačā "Baskonia" ar 82:71 pārspēja Rolanda Šmita pārstāvēto "Barcelona".

"Mums vajag būt uz tāda paša emocionālā viļņa, uz kāda bijām pēc uzvarētās spēles," sarunā ar "Baskonia" preses dienestu stāstīja Kurucs, uzsverot, ka komanda ir labā noskaņojumā.

Mačā ar Barselonas vienību Duško Ivanovičs uzticēja Kurucam spēlēt vairāk nekā 17 minūtes, kuru laikā latvietis guva četrus punktus.

"Treneris man uzticējās, un devos laukumā gatavs, kā jebkurā citā spēlē. Esmu ļoti apmierināts, ka palīdzēju komandai uzvarēt," atzīmēja Kurucs.

Ceturtdien "Baskonia" komandai viesos bija jāaizvada ULEB Eirolīgas mačs ar Berlīnes "Alba", taču cīņa pārcelta uz nenoteiktu laiku. Kurucs uzskata, ka spēles atcelšana palīdzēs labāk sagatavoties sestdienas cīņai, kurā basku vienībai būs jāspēlē savā ritmā un jāizdara spiediens uz pretinieku aizsardzību, demonstrējot komandas raksturu.

Sestdien aci pret aci laukumā varētu tikties 2018.gada Eiropas U-18 čempionāta sudraba medaļu laureāti Kurucs un Žagars.

"Žagars spēlē labi un izmanto viņam dotās iespējas. Tas būs patīkams mačs, taču tik un tā uz turieni dodos ar mērķi uzvarēt," uzsvēra Kurucs.

Abi Latvijas basketbolisti šosezon vēl nav izkarojuši pastāvīgu vietu laukumā.

Vitorijas un Badalonas komandas sezonas pirmajās sešās spēlēs katra guvusi pa četrām uzvarām, kas turnīra kopvērtējuma tabulā dod attiecīgi piekto un septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu