VIDEO UFC cīkstonis ar retu paņēmienu pretinieku nokautē jau 22. sekundē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdienas rītā norisinājās jaukto cīņu mākslas (MMA) cīņu šovs "UFC Vegas 16". Par vienu no vakara skaļākajiem notikumiem kļuva nokauts Džordana Līvita un Meta Vimana duelī.

Cīņu šova galvenā cīņa norisinājās starp Marvinu Vetori un Džeku Hermansonu. Šajā duelī uzvarēja Vetori, kurš cīņai piekrita vien nedēļu pirms tās norises.

Tomēr, iespējams, spilgtākā epizode norisinājās galveno cīņu (main card) ievadā, kad oktagonā izgāja jau pieminētie Vimans un Līvits. Duelis noslēdzās vien 22 sekundēs un uzvaru ar nokautu izcīnīja Līvits.

Amerikāņu cīkstonim izdevās pretinieku nokautēt, izmantojot ne pārāk bieži sastopamu tehniku. Ierasts, ka cīkstoņi tiek nokautēti ar labi trāpītiem pretinieku spērieniem un sitieniem, bet Līvits Vimanu izvēlējās triekt pret oktagona zemi pēc tam, kad viņš cīkstoni bija pacēlis klinčā.

Uzreiz pēc trieciena pret oktagona grīdu bija redzams, ka Vimans nav spējīgs turpināt cīņu un Līvits arī neizdarīja papildus sitienus, bet cīņas tiesnesis nekavējoties to pārtrauca.

Džordanam Līvitam šī bija karjeras astotā uzvara tikpat dueļos. Savukārt Vimans cieta karjeras 10 neveiksmi 26 cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu