Čempionvienību "Riga" atstājis brazīliešu pussargs Rožers

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodrigess Figeira jeb Rožers
Rodrigess Figeira jeb Rožers Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Latvijas futbola čempionvienībā "Riga" nākamsezon vairs nespēlēs brazīliešu pussargs Rodrigess Figeira jeb Rožers, otrdien ziņo klubs.

Rožers, kurš dzimis 1996.gadā, "Riga" pievienojās 2019.gada vasarā un kopš tā laika kopumā piedalījies 40 spēlēs, tajās izceļoties ar septiņiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Riga" sastāvā Rožers divreiz svinēja uzvaru "Optibet" virslīgas turnīrā.

Čempionvienība ziņo, ka pussargs karjeru nolēmis turpināt Rumānijā, kur jau parakstījis līgumu ar augstākās līgas klubu Aradas "Uta".

Pirms pievienošanās "Riga", Rožers pārstāvēja Albānijas čempionāta komandu "Kastrioti Kruje".

Profesionāla futbolista karjeru Rožers uzsāka dzimtenē. No 2016. līdz 2018. gadam viņš pārstāvēja trīs Brazīlijas klubus - "Vila Nova", "Botafogo" un "Atletico". Četru sezonu laikā Rožers Brazīlijā aizvadīja 38 spēles un guva divus vārtus.

"Riga" aizvadītajā sezonā jau trešo gadu pēc kārtas izcīnīja uzvaru Latvijas čempionātā.

Jau ziņots, ka "Riga" sastāvā nākamsezon nebūs arī serbu pussargs Stefans Paničs, čehu pussargs Jakubs Hora, Kongo Demokrātiskās Republikas pussargs Maikls Žordans Nkololo, argentīniešu pussargs Federiko Bravo un arī pieckārtējais Latvijas čempions Elvis Stuglis, kurš karjeru turpinās sīvākajā konkurentē RFS. 

"Riga" šajā starpsezonā pievienojās Bosnijas un Hercegovinas spēlētājs Adnans Šečerovičs, Somijas malējais pussargs Mikaelu Soisalo, kā arī Serbijas centra aizsargs Milošs Vraņanins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu