Video Porziņģis spēlē rezultatīvi; "Mavericks" mājas spēļu sēriju sāk ar zaudējumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien guva 25 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā Dalasas "Mavericks" komanda zaudēja Goldensteitas "Warriors" vienībai.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 116:147 (34:36, 42:38, 20:36, 20:37) zaudēja "Warriors". Dalasai šis bija pirmais mačs, sākoties septiņu mājas spēļu sērijai.

Latvijas basketbolists pārstāvētā komanda piedzīvoja septīto zaudējumu pēdējo astoņu maču laikā.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 25 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem, piecus no astoņiem tālmetieniem un abus izpildītos soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu un četras reizes pārkāpa noteikumus.

"Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par 21 punktu mazāk nekā "Warriors".

Dalasas komandā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Luka Dončičs, kurš arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem un veica sešas rezultatīvas piespēles.

19 punktus Dalasas labā guva Tims Hārdevejs juniors, bet 18 pievienoja Džeilens Bransons.

"Warriors" vienībā 40 punktus guva Kellijs Ubre, kurš trāpīja septiņus no 10 tālmetieniem. 28 punktus pievienoja Stefans Karijs, bet Dreimonds Grīns izcēlās ar 11 punktiem un 15 rezultatīvām piespēlēm.

Goldensteita šajā mačā spēlēja bez vairākiem garajiem spēlētājiem, jo traumu dēļ nevarēja komandai palīdzēt Džeimss Vaismens, Kevons Lūnijs un Ēriks Paskāls.

"Warriors" sastāvā šajā mačā laukumā garākais spēlētājs bija 2,03 metrus garais Endrū Viginss, kurš guva 18 punktus.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja punkts punktā un "Mavericks" pārtraukumā devās ar nelielu pārsvaru 76:74.

"Warriors" trešajā ceturtdaļā veica izrāvienu un ieguva padsmit punktu pārsvaru, kas ceturtajā spēles nogrieznī turpināja pieaugt un sasniedza pat +34.

"Mavericks" ar deviņām uzvarām 23 spēlēs ieņem 14.vietu Rietumu konferencē. 

Tikmēr "Warriors" ar 12 uzvarām 22 spēlēs atrodas septītajā pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu