Video Porziņģis atgriežas laukumā; "Mavericks" pārtrauc "Nets" uzvaru sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Kristaps Porziņģis sestdien atgriezās laukumā pēc trīs spēļu pārtraukuma un palīdzēja Dalasas "Mavericks" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā.

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 115:98 pārspēja Bruklinas "Nets", pārtraucot pretinieku astoņu uzvaru sēriju.

Porziņģis atgriezās laukumā pēc trīs spēļu pārtraukuma. Viņš iepriekš nespēlēja muguras problēmu dēļ.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 25 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā guva 18 punktus (2p. 7/11, 3p. 0/2, soda metieni 4/5).

Liepājnieka kontā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, trīs bloķēti metieni, viena pārtverta bumba, viena piezīme un divas kļūdas.

"Mavericks" guva par septiņiem punktiem vairāk nekā pretinieki, kamēr laukumā atradās Porziņģis.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais bija Luka Dončičs, kurš guva 27 punktus. Džeilens Bransons pievienoja 14, Tims Hārdevejs juniors iemeta 13, Dorians Finijs-Smits guva 12 punktus, bet Džošs Ričardsons atzīmējās ar 11 punktiem.

"Nets" rindās Džeimss Hārdens guva 29 punktus, bet pa 12 pievienoja Brūss Brauns un Džefs Grīns.

Bruklinas komandai šajā mačā nepalīdzēja Kevins Durents, kurš kājas muskuļa sastiepuma dēļ nespēlēja jau septīto spēli pēc kārtas. Mačā nepiedalījās arī Kairijs Ērvings, kurš atpūtināja iepriekš operēto labo plecu.

Porziņģis teicami spēlēja trešajā ceturtdaļā, gūstot 10 no saviem 18 punktiem šajā mačā. Viņš palīdzēja "Mavericks" komandai veikt 11:2 izrāvienu, kas Dalasai deva 85:74 vadību.

Ceturtās ceturtdaļas sākumā "Mavericks" guva 12 punktus pēc kārtas, iegūstot pārsvaru 106:84. Drīz pēc tam pretinieki izkāra balto karogu, laukumu atstājot "Nets" līderim Džeimsam Hārdenam.

Pēdējo 10 spēļu nogrieznī "Mavericks" izcīnījusi septiņas uzvaras. Dalasa ar uzvaru un zaudējumu bilanci 16-15 ierindojas devītajā vietā Rietumu konferences kopvērtējumā.

"Nets" ar 22 uzvarām un 13 zaudējumiem atrodas Austrumu konferences turnīra tabulas otrajā vietā, atpaliekot vienīgi no Filadelfijas "76ers" (22-12).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu