Video Šmitam divi skaisti "slam dunk"; "Barcelona" turpina uzvaru gājienu ACB līgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: www.fcbarcelona.com

Latvijas basketbolists Rolands Šmits otrdien guva 12 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, palīdzēdams "Barcelona" izcīnīt uzvaru savā laukumā.

"Barcelona" mājās ar 79:55 (23:13, 17:19, 20:19, 19:4) uzvarēja Malagas "Unicaja", izcīnot 12. uzvaru pēc kārtas ACB līgā.

Šmits sāka spēli pamatsastāvā un 20 minūtēs un 15 sekundēs laukumā guva 12 punktus, grozā raidot visus trīs divpunktu metienus un divus no trim tālmetieniem. Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, divreiz kļūdījās, vienreiz pārķēra bumbu, nopelnīja trīs personiskās piezīmes un otru labāko lietderības koeficientu komandā 12.

Šmits bija otrs rezultatīvākais spēlētājs Barselonas vienībā, bet Brendons Deivīss ar 15 punktiem un piecām atlekušajām bumbām bija rezultatīvākais spēlētājs, kamēr Malagas klubā 11 punktus guva Dīons Tompsons.

Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar 21 uzvaru 24 spēlēs ieņem otro vietu, pozīciju zemāk ar 19 panākumiem 25 mačos ir Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Baskonia" vienība, kamēr Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" ar 14 uzvarām 24 dueļos ir septītā. Astoņi panākumi 23 mačos ir 13.pozīcijā esošajai Rinalda Mālmaņa pārstāvētajai komandai Mursijas UCAM.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu