Dubra pirms pievienošanās izlasei nepabeidz Ukrainas premjerlīgas spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Dubra
Kaspars Dubra Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra svētdien traumas dēļ nepabeidza Ukrainas premjerlīgas spēli, kas viņam bija pēdējā pirms došanās uz Latvijas izlases treniņnometni.

Dubras pārstāvētā "Oleksandriya" Kirovohradas apgabala derbijā viesos ar rezultātu 0:1 (0:1) atzina "Inhulec" pārākumu.

Latviešu aizsargs spēles 23.minūtē pašaizliedzīgi bloķēja pretinieka sitienu un četras minūtes vēlāk pameta laukumu, tiekot nomainīts. Pagaidām nav zināms, vai Dubras gūtais savainojums būs šķērslis viņa spēlēšanai Latvijas izlasē 2022.gada Pasaules kausa kvalifikācijas marta spēlēs.

Mājinieki vienīgos vārtus guva pirmā puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē, kad izcēlās gruzīnu pussargs Nikolozs Sitčinava.

Tāpat svētdien zaudējumu cieta pussarga Andreja Cigaņika pārstāvētā Luhanskas "Zorja", kas viesos ar rezultātu 0:1 (0:1) piekāpās Kovalivkas "Kolos". Cigaņiks spēlē iesaistījās 68.minūtē, kad pie rezultāta 0:1 nāca uz maiņu.

"Zorja" 18 spēlēs iekrājusi 32 punktus un ieņem trešo vietu, bet "Oleksandriya" ar 26 punktiem 19 mačos ierindojas septītajā pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā par Ukrainas čempioniem tika kronēti Doņeckas "Šahtar" futbolisti, Cigaņika pārstāvētā komanda ieguva bronzu, bet Dubras klubs bija piektajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu