"Sharks" treneris un kapteinis pēc uzvaras slavē Balceru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Pēc aizvadītās nakts uzvaras pār Losandželosas "Kings" uzslavas vārdus Rūdolfam Balceram veltījis Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" galvenais treneris Bobs Bogners un kapteinis Logans Kutūrs.

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (3:1, 0:0, 2:1) pārspēja Losandželosas "Kings" hokejistus.

Šajā spēlē ar uzvaras vārtu guvumu izcēlās latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš pirmā perioda izskaņā bija pirmais pie atlēkušās ripas pēc neveiksmīga Timo Maiera ātrā pretuzbrukuma.

Pēc spēles latvieti slavēja "Sharks" stūrmanis Bogners: "Viņš, iespējams, vismaz man, neko nezinot par viņu pirms tam, ir viens no šīs sezonas labākajiem pārsteigumiem. Es domāju, ka viņš mums būs labs spēlētājs ilgu laiku."

24 gadus vecajam latviešu uzbrucējam atzinīgus vārdus veltīja arī "Sharks" kapteinis Logans Kutūrs.

"Es atceros, ka laikā, kad viņš šeit bija pirmo reizi, mēs bijām ļoti priecīgi par viņu. Dags Vilsons ["Sharks" ģenerālmenedžeris] Arizonā gada sākumā pie manis pienāca un teica, ka Rūdijs ir pieejams un mēs pie viņa tiksim. Es nebiju vērojis viņa spēles Otavā, bet pie mums viņš spēlē ļoti labi," sacīja "Sharks" kapteinis.

"Sharks" pie latvieša pakalpojumiem tika sezonas sākumā, kad viņa iepriekšējā vienība Otavas "Senators" nolēma latvieti ievietot atteikumu draftā. 

Balcers šosezon 24 aizvadītajās spēlēs ir izcēlies ar 13 (6+7) rezultativitātes punktiem, iekrājot neitrālu lietderības koeficientu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu