Video "Blue Jackets" piedzīvo vēl vienu bezcerīgu zaudējumu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī pēc Latvijas laika piedzīvoja vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda. 

"Blue Jackets" hokejisti izbraukumā ar 1:5 kapitulēja Floridas "Panthers" vienībai, ciešot jau septīto zaudējumu pēc kārtas. 

Kolumbusas vārtu drošība šoreiz tika uzticēta somam Jonam Korpisalo, kurš tika galā ar 28 no 33 pretinieku metieniem jeb 84,8%. 

Merzļikins šo maču vēroja no rezervistu soliņa. 

Vienīgos vārtus "Blue Jakets" labā guva Džeks Roslovičs, bet "Panthers" rindās ar diviem precīziem metieniem atzīmējās Sems Benets, Džonatans Huberdo izcēlās ar 1+2, bet trīs rezultatīvas piespēles izpildīja Entonijs Duklērs. 

Debiju NHL "Panthers" vārtos piedzīvoja 19 gadus vecais amerikāņu vārtsargs Spensers Naits, kurš atvairīja 33 pretinieku metienus un izpelnījās spēles spožākās zvaigznes jeb labākā spēlētāja titulu. 

"Blue Jackets" pēdējās 11 spēlēs piedzīvojusi desmit zaudējumus. 

Nākamie divi mači Kolumbusai paredzēti izbraukumā pret pašreizējo Stenlija kausa īpašnieci Tampabejas "Lightning". Pirmā tikšanās notiks naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika. 

Turnīra tabulas Centrālās divīzijas kopvērtējumā "Blue Jackets" ar 48 spēlēs iekrātiem 39 punktiem atrodas pēdējā, 8. pozīcijā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu