Video Porziņģa iepriekšējai komandai "Knicks" patlaban ir garākā uzvaru sērija NBA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džūliuss Rendls
Džūliuss Rendls Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa iepriekšējai komandai Ņujorkas "Knicks" patlaban ir garākā uzvaru sērija Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas čempionātā.

"Knicks" trešdien savā laukumā ar rezultātu 137:127 papildlaikā pārspēja Atlantas "Hawks", izcīnot astoto uzvaru pēc kārtas. Tā šobrīd ir garākā panākumu sērija NBA čempionātā, nākamā ir sešas uzvaras pēc kārtas Dāvja Bertāna pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" komandai.

Uzvarētāju labā lielisku spēli aizvadīja Džūliuss Rendls, kurš guva 40 punktus (2p. 5/13, 3p. 6/8, soda metieni 12/13), izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. 

Rendlu iepriekšējā nedēļā atzina par nedēļas labāko spēlētāju Austrumu konferencē. Kāds no "Knicks" spēlētājiem šādu atzinību izpelnījies pirmo reizi kopš 2017. gada februāra, kad šādu godu saņēma Porziņģis.

Pa 20 punktiem "Knicks" labā guva Deriks Rouzs un Imanuels Kviklijs, 18 iemeta Redžijs Bulloks, 16 pievienoja Rovans Aleksandrs Barets.

"Hawks" rindās Klints Kapela guva 25 punktus un izcīnīja 22 atlēkušās bumbas, Trē Jangs atzīmējās ar 20 punktiem un 14 rezultatīvām piespēlēm, 20 iemeta arī Bogdans Bogdanovičs.

"Knicks" ar 33 uzvarām un 27 zaudējumiem ieņem augsto ceturto vietu Austrumu konferences turnīra tabulā. Ņujorkas vienība, iespējams, kvalificēsies "play-off" pēc septiņu gadu pārtraukuma.

Iepriekšējā reize, kad "Knicks" sasniedza "play-off", bija 2012./13. gada sezonā. Porziņģis komandu pārstāvēja no 2015. gada vasaras līdz 2019. gada februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu