Video Porziņģis pēc ilgāka pārtraukuma atgriežas laukumā un spēlē rezultatīvi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Pēc septiņu spēļu pārtraukuma, kas bija saistīts ar ceļgala traumu, Kristaps Porziņģis trešdien atgriezās laukumā, palīdzot Dalasas "Mavericks" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 125:107 (32:30, 45:28, 34:22, 14:27) pārspēja Ņūorleānas "Pelicans".

Porziņģis laukumā pavadīja 22 minūtes, kuru laikā viņš guva 19 punktus (2p. 5/9, 3p. 2/5, soda metieni 3/3).

Latvijas basketbolists izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un saņēma trīs piezīmes.

Kamēr laukumā atradās Porziņģis, mājinieku komanda guva par vienu punktu mazāk (-1) nekā pretinieki. 

Iepriekšējo 11 spēļu nogrieznī Porziņģis izlaida 10 spēles - vispirms trīs saistībā ar potītes traumu, bet pēc tam ceļgala savainojuma dēļ vēl septiņas. 

Porziņģis spēlēja ierobežotu skaitu minūšu, viņš nedevās laukumā ceturtajā ceturtdaļā. Pēc trim ceturtdaļām Dalasai bija 31 punkta pārsvars (111:80).

Uzvarētāju sastāvā Luka Dončičs guva 33 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Vēl "Mavericks" rindās rezultatīvs bija arī Tims Hārdevejs juniors, kurš guva 27 punktus.

"Pelicans" komandā septiņi spēlētāji guva vairāk par 10 punktiem - pa 15 iemeta Eriks Bledso un Džeksons Hejs, pa 13 pievienoja Kira Lūiss juniors un Nikeils Aleksandrs-Vokers, pa 12 punktiem guva Vilijs Ernangomess un Nadži Māršals, 11 punkti bijušā "Mavericks" spēlētāja Džeimsa Džonsona kontā.

Ņūorleānas vienība spēlēja bez vairākiem sākumsastāva spēlētājiem, kuri dziedē traumas - Lonzo Bols, Zaions Viljamss, Brendons Ingrems un Stīvens Adamss.

"Mavericks" ar 41 uzvaru un 29 zaudējumiem patlaban ieņem piekto vietu Rietumu konference, tikmēr "Pelicans" ar bilanci 31-39 ierindojas 12. pozīcijā.

Dalasas komandai regulārajā čempionātā atlikuši vēl divi mači - mājās pret Toronto "Raptors" un viesos pret Minesotas "Timberwolves".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu