Džošua pēc cīņas ar Usiku nonācis slimnīcā (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagsvars Entonijs Džošua pēc cīņas ar nepārspēto Ukrainas bokseri Oleksandru Usiku nonācis slimnīcā, atklājis pazīstamais promouters Edijs Hērns.

Usiks vairāk nekā 60 000 skatītāju klātbūtnē sestdienas vakarā Londonā pēc punktiem 12 raundu cīņā pieveica Džošua, savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

Pēc vienas no pēdējā laika lielākajām boksa cīņām Džošua tika nogādāts slimnīcā, jo bija aizdomas par lūzumu acs dobumā, vēsta "The Sun". 

"Nezinu, vai viņam salauza acs dobumu, bet tas neizskatās labi. Entonijs teica, ka pēc devītā raunda vairs neredzēja. Bija sajūta, ka spēki viņu pametuši," norādīja Hērns. 

Usiks cīņas gaitā izdarīja vairāk precīzu sitienu, nekā viņa sāncensis, kurš vēlas revanša cīņu. 

Preses konferencē pēc cīņas Usiks atklāja, ka revanša cīņu labprāt aizvadītu Kijevas Olimpiskajā stadionā.

Ukrainis smagsvaru kategorijā aizvadījis trīs cīņas un visās uzvarējis. Usikam profesionālajā boksā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. 

Džošua šogad bija iecerējis titulu apvienošanas cīņu ar savu tautieti Pasaules Boksa padomes (WBC) čempionu Taisonu Fjūriju. Tiesa, ASV šķīrējtiesa lēma, ka Fjūrijam vispirms jāaizstāv sava josta pret amerikāni Deonteju Vailderu. Kā cīņas datums tika nozīmēts 24. jūlijs, taču Fjūrija nometnē tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19, tādēļ duelis tika pārcelts.

31 gadu vecais Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu