Video "Penguins" un "Sharks" vājš uzbrukums, Bļugers un Balcers bez punktiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers (pa labi).
Rūdolfs Balcers (pa labi). Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latviešu Teodora Bļugera un Rūdolfa Balcera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas trešdienas rītā pēc Latvijas laika nespēja gūt vairāk par vieniem vārtiem, zaudējot savām sāncensēm.

Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ar rezultātu 1:5 (0:0, 0:3, 1:2) zaudēja pēdējo divu gadu Stenlija kausa ieguvējai Tampabejas "Lightning".

Vienīgos vārtus "pingvīniem" guva Džeisons Zakers, kurš trešās trešdaļas sākumā panāca 1:4. Diemžēl tas arī bija viss, uz ko Pitsburgas kluba uzbrukums šajā cīņā bija spējīgs.

Bļugers uz ledus bija 16 minūtes un astoņas sekundes (13 sekundes skaitliskajā vairākumā, bet divas minūtes un 12 sekundes mazākumā), kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, uzvarēja 65% iemetienu, kā arī pabeidza maču ar negatīvu lietderības rādītāju -1.

Latvietis šosezon sešās spēlēs izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem.

"Penguins" komanda ar astoņiem punktiem sešos mačos šobrīd ieņem sesto vietu Austrumu konferencē.

Citviet Balcera pārstāvētā "Sharks" ar rezultātu 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) zaudēja Nešvilas "Predators" komandai.

Balcers spēlēja 13 minūtes un vienu sekundi, nedodoties laukumā ne skaitliskajā vairākumā, ne mazākumā. Viņš vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, kā arī iekrāja negatīvu lietderības rādītāju -1.

Liepājnieks šosezon sešos mačos izcēlies tikai ar vienu rezultativitātes punktu, ko savā kontā ierakstīja sezonas pirmajā spēlē, gūstot vārtus.

"Sharks" ar sešās cīņās izcīnītiem astoņiem punktiem šobrīd ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

Nākamās spēles "Sharks" un "Penguins" aizvadīs piektdienas rītā pēc Latvijas laika. "Penguins" plkst.2 no rīta tiksies ar Kalgari "Flames", bet "Sharks" pussešos no rīta samēros spēkus ar Monreālas "Canadiens".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu