"Viņa uzvedās nesmuki". Olimpiskā čempione stāsta par Ostapenko rīcību (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Tokijas olimpisko spēļu čempione Krievijas tenisiste Anastasija Pavļučenkova intervijā "Youtube" kanālam "Sports интервью" pastāstīja par konfliktsituācijām ar savām konkurentēm, tostarp Latvijas tenisa zvaigzni Aļonu Ostapenko.

Ostapenko savas karjeras laikā spēlējusi duetā ar Pavļučenkovu dubultspēļu sacensībās. 

Krievijas tenisiste, kura vienspēļu rangā pašlaik ieņem 11. vietu, bet dubultspēļu reitingā ir 105. pozīcijā, atcerējās kādu gadījumu no sacensībām Anglijas pilsētā Birmingemā. 

"Pirms pāris gadiem bija viens moments ar Ostapenko dalību Birmingemā. Viņa uzvedās nesmuki. Katru reizi, kad guvu punktu, viņa nepārtraukti skaļi kliedza: "Šara! Kā viņai vispār tas izdodas?" Es viņai nepaspiedu roku un visu pateicu pēc spēles pie tīkla."

30 gadus vecā Pavļučenkova nespēja nosaukt vienu konkrētu tenisisti, kura sieviešu tenisā ir lielākā maita, bet atcerējās incidentu ar amerikānieti Sloanu Stīvensu. 

"Man bija konflikts ar viņu Pekinā. Viņa tik tikko bija uzvarējusi "US Open", un mēs vakara sesijas mačā spēlējām centrālajā kortā. Pirmajā setā uzvarēju es, otrajā viņa bija vadībā ar 5-2, bet man bija nepieciešams medicīniskais pārtraukums, jo sāpēja plecs. Stīvensa sāka skaļi paust savu neapmierinātību, uzskatot, ka neesmu savainota," pastāstīja Krievijas tenisiste. 

Pavļučenkova sacīja, ka skaļš dialogs ildzis aptuveni 10 minūtes. Krieviete jutusies nokaitināta un vienā brīdī zaudējusi savaldību. Viņa pat apsvērusi iespēju Stīvensai iesist ar raketi. 

Tagad gan abu tenisistu starpā ir labas attiecības. 

Pavļučenkova arī norādīja uz šī gada "WTA Finals" uzvarētāju spānieti Garvinji Mugurusu, kura ar citām tenisistēm nesveicinās. 

"Mēs esam labi pazīstamas, kopā trenējušās, bet viņa skatās tev virsū un nesveicinās. Vai tas ir tik grūti? Es to nesaprotu," norādīja Pavļučenkova. "Dienu iepriekš mēs izrunājamies pat par privātām lietām, bet nākamajā dienā viņa izturas tā, it kā mēs nebūtu pazīstamas."

Pavļučenkova šogad triumfēja Tokijas olimpisko spēļu jaukto dubultspēļu sacensībās. Savas karjeras laikā viņa uzvarējusi 12 vienspēļu un 5 dubultspēļu turnīros. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu