Iberdo, Hedmans un Gincels atzīti par NHL nedēļas trim zvaigznēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Džeiks Gincels
Džeiks Gincels Foto: AFP/SCANPIX

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni atzīts Floridas "Panthers" uzbrucējs Žonatans Iberdo.

Otrās zvaigznes gods ticis Tambabejas "Lightning" zviedru aizsargam Viktoram Hedmanam, bet par trešo labāko atzīts Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētās Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Džeiks Gincels.

Iberdo aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs guva vienus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, palīdzot "Panthers" izcīnīt sešus punktus un nostāties līgas līderpozīcijā. Ar 5:4 uzvarētajā mačā pret Vašingtonas "Capitals" Iberdo ar trim rezultatīvām piespēlēm un gūtiem vārtiem palīdzēja trešajā periodā atspēlēt trīs vārtu deficītu. Ar deviņiem punktiem Iberdo bija pagājušās nedēļas rezultatīvākais NHL spēlētājs.

28 gadus vecais uzbrucējs šosezon 24 spēlēs kopumā guvis 29 punktus un atdevis 21 rezultatīvu piespēli.

Hedmans iepriekšējā nedēļā aizvadītājos četros mačos palīdzēja "Lightning" izcīnīt trīs uzvaras, bet pats iekrāja astoņus punktus - guva divus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. 2017./2018.gada sezonas NHL labākais aizsargs šosezon 24 mačos ticis pie pieciem gūtiem vārtiem un 21 rezultatīvas piespēles, esot NHL rezultatīvākais sava ampluā spēlētājs.

Tikmēr Gincels uz ledus bija trīs mačos, kuros guva piecus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Mačā ar Edmontonas "Oilers" Gincels izcēlās ar karjeras ceturto "hat trick", palīdzot izcīnīt uzvaru ar 5:2. Šosezon Gincels ar 27 punktiem (15+12) ir pārliecinoši rezultatīvākais "Penguins" spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu