Video Dončičs izteicies par Porzinģa maiņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" superzvaigzne Luka Dončičs intervijā ESPN komentējis Kristapa Porziņģa aizmainīšanu uz Vašingtonas "Wizards".

"Tas bija pārsteidzoši. Kad tas notika, es gulēju pusdienlaiku," sacīja Dončičs. "Nemaz to negaidīju, bet labi saprotu, ka daudzas lietas basketbolā neizdevās tik labi kā cerēts."

Slovēnijas basketbola superzvaigzne arī komentēja "Mavericks" izredzes cīņā par čempiontitulu. "Skaidrs, ka mums vēl ir daudz kas jāuzlabo. Mūsu komandas sasvstarpējā ķīmija ir uzlabojusies, kas ir viens no svarīgākajiem elementiem cīņā par čempiontitulu. Galvenais būt pārliecinātiem, jo nekad nevar zināt, kas notiks."

Viņš arī atzina, ka uz sezonas sākumu ieradies sliktā fiziskajā kondīcijā. "Man bija gara vasara, kurā laikam par daudz atpūtos, tāpēc nebiju īsti gatavs sezonas sākumam," norādīja "Maveriks" līderis.

Februārī Dončīčs bija labākais punktu guvējs NBA, vidēji izceļoties ar 30,3 punktiem mačā.

23 gadus vecais basketbolists šīs sezonas ietvaros vidēji atzīmējies ar 27,6 punktiem, 9,2 atlēkušajām bumbām un 8,9 rezultatīvām piespēlēm.

Mavericks" ar 36 uzvarām un 25 zaudējumiem Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem piekto vietu.

Nākamo spēli Dalasas komanda aizvadīs otrdien, izbraukumā tiekoties ar Losandželosas "Lakers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu