Zviedrijas hokeja zvaigzne Nīlanders uzslavē Latvijas izlasi un Šilovu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Zviedrijas hokeja zvaigzne Viljams Nīlanders pēc grūtā cīņā ar rezultātu 1:0 izcīnītās uzvaras pasaules čempionāta mačā uzslavēja Latvijas izlasi un komandas vārtsargu Artūru Šilovu.

26 gadus vecais Zviedrijas izlases uzbrucējs guva vienīgos vārtus mačā pret Latvijas izlasi.

"Domāju, ka viņi nospēlēja ļoti labi. Viņi strādāja un izdarīja uz mums spiedienu," portāls "Hockey News" citē Nīlanderu.

Viņš valstsvienībai pievienojās pēc Toronto "Maple Leafs" izstāšanās no Nacionālās hokeja līgas (NHL) "play-off" turnīrā. Pasaules čempionātā divās spēlēs zviedrs izcēlies ar četriem punktiem (2+2).

"Spēlējot pret šādu komandu, bija svarīgi izvirzīties 1:0 vadībā. Ja jau sākumā negūsti divus vārtus, tad spēle būs ļoti saspringta. Viņi noturējās spēlē un ļoti labi nospēlēja vārtsargs. Labi, ka guvām vārtus skaitliskajā vairākumā," norādīja Nīlanders.

"Dažreiz tā gadās [gūt tikai vienus vārtus]. Sastopies ar vārtsargu, kurš spēlē lieliski. Atliek turpināt darīt to, kas mums iepriekš ir radījis iespējas gūt vārtus," piebilda Zviedrijas hokejists.

Šosezon NHL regulārajā čempionātā Nīlanders sakrāja 80 (34+46) punktus 81 spēlē. Šī viņam bija rezultatīvākā sezona karjerā.

Zviedrijas izlase ceturtdien plkst. 16.20 pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā spēkosies ar Kanādu, kas pērn triumfēja Rīgā notikušajā turnīrā.

Vēl ceturtdaļfinālā spēlēs Vācija - Čehija, Somija - Slovākija un Šveice - ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu