Merzļikina sieva nāk klajā ar emocionālu paziņojumu ģimenes nelabvēļiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins
Hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsarga Elvja Merzļikina sieva Aleksandra sociālajos tīklos nākusi klajā ar emocionālu paziņojumu ļaudīm, kas ģimenei vēl ļaunu.

Merzļikinam un Kolumbusas "Blue Jackets" komandai neveiksmīgi iesākusies Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona. Latvijas vārtsargs septiņos mačos vidēji atvairījis tikai 86,4% pretinieku metienu un ielaidis 4,75 vārtus. Šie vārtsarga statistikas rādītāji ir vieni no sliktākajiem līgā.

"Blue Jackets" ir vienīgā komanda, kas šosezon NHL vēl nav guvusi vārtus skaitliskajā vairākumā. Kolumbusa nav izmantojusi nevienu no 26 izdevībām, spēlējot ar viena laukuma spēlētāja pārsvaru. Ar trim uzvarām 10 mačos un sešiem punktiem komanda patlaban atrodas pēdējā vietā Metropolitēna divīzijā un arī kopumā Austrumu konferencē.

"Ļaudis, pietiek! Dzirdēju sakām - "tev, tavam bērnam un vīram ir jāmirst, jūs ar vīru esat mēsli"," kādu nelabvēli citē Merzļikina sieva, ierakstu sociālajos tīklos publicējot pēc sestdien "Blue Jackets" laukumā notikušās spēles, kurā mājinieki ar 0:4 piekāpās Bostonas "Bruins". Šajā mačā latviešu vārtsargs nospēlēja divus periodus, atvairot 25 no 29 pretinieku metieniem.

"Vienlaikus, kad viņš spēlē labi: "Jūs esat lieliski, mēs jūs mīlam, vai varam kopā nofotografēties?" Jūs pieskaraties manam dēlam, kliedzat viņa vārdu [Nokss (Knox)]. Viņš ir tikai gadu vecs. Jūsu dēļ es vairs neņemšu dēlu līdzi uz spēlēm, lai viņš redzētu tēti spēlējam. Godīgi sakot, man ir bail ar viņu tur atrasties," norādīja Aleksandra.

Merzļikins ar sievu pērn vasarā bija aculiecinieki negadījumam, kurā bojā gāja viņu tuvs draugs, Latvijas hokeja vārtsargs Matīss Kivlenieks, kurš dzīvību zaudēja no gūtajām traumām pirotehnikas lādiņa sprādzienā.

"Viena lieta, ko vēlos teikt. Pietiek apsaukāties, pietiek rādīt ar pirkstiem, pietiek vēlēt sliktu, pietiek vēlēt nāvi! Vēlos atgādināt, kāda traģēdija mums notika pagājušajā gadā. Divreiz apdomājieties, pirms kaut ko sakāt. Nekad vairs neaizskariet mūsu ģimeni, mūsu personīgo dzīvi. Tas, ko jūs redzat, ir ceturtā daļa no patiesībā notiekošā. Atcerieties, ka mēs izlemjam, ko jūs redzat. Tam, kas notiek uz ledus, jāpaliek uz ledus. Tam nav jābūt daļai no mūsu privātās dzīves," turpināja Aleksandra.

"Manam vīram nav mentālu problēmu. Turpiniet apsaukāties, līdz izlaidīsiet brīvībā nezvēru. Priecīgu Halovīnu," nobeigumā piebilda Merzļikina sieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu