Kanādas junioru līgas hokejisti novērš pašnāvības mēģinājumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Četri varonīgie "Wheat Kings" hokejisti.
Četri varonīgie "Wheat Kings" hokejisti. Foto: https://wheatkings.com

Rietumu hokeja līgas (WHL) komandas Brendonas "Wheat Kings" spēlētāji pagājušajā nedēļā novērsa potenciālu pašnāvības mēģinājumu, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

"Wheat Kings" hokejisti Kalders Andersons un Nolans Ričijs atgriezās no brīvprātīgā darba vietējā pārtikas bankā, pa ceļam uz plānoto galamērķi mašīnā uzņemot komandas biedrus Džeiku Čiasonu un Benu Torntonu.

Brauciena laikā puiši pamanīja kādu aizdomīgu vīru stāvam pie laternas staba starp kāda pilsētas tilta ziemeļu un dienvidu daļu. Starp tilta abām daļām ir pamatīga sprauga, ko pašnāvnieks acīmredzot vēlējās izmantot, lai darītu sev galu. Zem tilta izbūvēts dzelzceļš.

Pie laternas staba stāvošais vīrietis esot bijis aptuveni 25 līdz 30 gadus vecs, viss noticis ap deviņiem vakarā.

Hokejisti piestāja tilta malā, aptuveni piecus metrus no vīrieša, un vaicāja, vai viņam viss ir kārtībā. Vīrietis esot atklāti pateicis, ka viņam galvā ir nelāgas domas. Kamēr viens no spēlētājiem turpināja sarunu, cits piezvanīja uz ārkārtas situāciju tālruni 911. 

Puiši piedāvāja vīrietim palīdzēt, un viņš neatteica turpināt sarunu. Jau pēc piecām minūtēm ieradās policija un ātrā palīdzība. Pirms tam bija paspējusi piestāt vēl viena automašīna, kuras vadītājs arī iesaistījās, mēģinot atrunāt vīrieti no pašnāvības izdarīšanas.

"Galvenais šādās situācijās ir piedāvāt palīdzību. Viņa seja uzreiz atplauka, kad to pateicu, jo viņš sajutās kādam svarīgs un vajadzīgs," pauda Kalders Andersons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu