Eiropas čempiones Graudiņa/Samoilova sāk titula aizstāvēšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova, kuras pērn kļuva par Eiropas čempionēm, šodien Vīnē sāks Eiropas meistarsacīkstes.

G apakšgrupas spēlē plkst.15 latvietes, kuras turnīrā izsētas ar septīto numuru, stāsies pretī ukrainietēm Valentīnai Davidovai un Jevgeņijai Bajevai (26.).

Šī mača uzvarētājas pēc tam tiksies ar Polijas duetu Jagoda Gruščinska/Aleksandra Vahoviča (10.) vai Čehijas pāri Miroslava Dunarova/Daniela Resova (23.).

Graudiņa un Samoilova, kuras triumfēja Eiropas meistarsacīkstēs arī 2019.gadā, būs Latvijas vienīgās pārstāves šajā turnīrā.

Eiropas čempionātā 32 dueti sadalīti astoņās apakšgrupās. Abos mačos uzvarējušie pāri uzreiz iekļūs astotdaļfinālā, bet vienu panākumu izcīnījušie dueti izslēgšanas turnīru sāka no pirmās kārtas, kamēr abās cīņās zaudējušajiem pludmales volejbolistiem čempionāts bija beidzies.

Pērn Eiropas meistarsacīkšu finālā Graudiņa/Samoilova sakāva šveicietes Nīna Brunnere/Tanja Hiberli un ieņēma pirmo vietu, bet vīriešu konkurencē Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš turnīru noslēdza ar zaudējumu astotdaļfinālā, ieņemot dalītu devīto vietu.

Eiropas čempionāts pludmales volejbolā Vīnē norisināsies līdz 6.augustam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu