Balinskis izkarojis sev vietu NHL kluba "Panthers" pamatsastāvā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja aizsargs Uvis Jānis Balinskis
Latvijas hokeja aizsargs Uvis Jānis Balinskis Foto: Florida Panthers (X)

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis jauno sezonu sāks Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Floridas "Panthers", kurā izcīnījis vietu starp septiņiem aizsargiem, vēsta vienības apskatnieki. 

Gatavojoties gaidāmajai sezonai, "Panthers" atbrīvojusies no vēl diviem aizsargiem, kas liek domāt, ka Balinskis debiju NHL piedzīvos jau šonedēļ. Turklāt viņš tiek iespēlēts pirmajā aizsargu pārī.

Balinskis "Panthers" rindās NHL pirmssezonā aizvadīja piecus no vienības sešiem mačiem, regulāri tiekot pie liela spēles laika.

"Panthers", kura gaidāmo NHL sezonu ar maču pret Tampabejas "Lightning" sāks naktī uz 13. oktobri, veikusi, iespējams, pēdējās korekcijas sastāvā atbrīvojoties tieši no diviem aizsargiem - Džona Ludviga un Keisija Fidžeralda.

Abi šie hokejisti ir ievietoti neaizsargāto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka viņu karjeras turpināsies citā NHL klubā vai arī "Panthers" fārmklubā.

Līdz ar to "Panthers" rīcībā pirms gaidāmās sezonas palikuši septiņi aizsargi - Olivers Ekmans-Lārsons, Džošs Mahura, Niko Mikola, Maiks Reilijs, Dmitrijs Kuļikovs un Uvis Balinskis.

Floridas vienības savainoto spēlētāju sarakstā atrodas divi aizsargi Brendons Montūrs un Ārons Ekblads, kuri iepriekšējā sezonā bija starp komandas aizsardzības balstiem. Viņu atgriešanās ierindā gaidāma decembra vidū.

Balinskis aizvadītajā sezonā kļuva par Čehijas esktralīgas rezultatīvāko aizsargu, 50 mačos iekrājot 35 punktus (11+24).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu