Šveices pludmales volejboliste Hīberli: Latvietes spēlēja lieliski

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova pasaules čempionāta (PČ) grupas turnīra izšķirīgajā cīņā par pirmo vietu grupā pret Šveices duetu Nino Brunneri un Tanju Hīberli spēlējušas lieliski, norādīja Hīberli.

Latvijas duets G apakšgrupas trešajā spēlē ar rezultātu 1-2 (19:21, 25:23, 14:16) zaudēja šveicietēm, bet nodrošināja vietu turnīra izslēgšanas spēlēs. 

Katrā no setiem Brunnere/Hīberli guva virsroku tikai ar divu punktu pārsvaru. 

"Domāju, ka grupas turnīrā paveicām labu darbu," turnīra mājas lapā citēta Hīberli. "Spēle bija patiešām grūta, latviešu meitenes arī spēlēja lieliski, un mums tas bija īsts izaicinājums. Priecājamies, ka grupas turnīru noslēdzām ar trīs uzvarām trīs spēlēs. Tagad varam nedaudz atvilkt elpu un gatavoties izslēgšanas spēlēm."

Otrajā setā latvietes atspēlēja trīs mačbumbas un pašas tika pie setbumbām, otro no tām izmantojot un panākot trešo setu.

Trešajā setā šveicietes tika pie mačbumbas, bet Graudiņa ar spēcīgu sitienu panāca 14:14. Samoilova servēja autā un nākamajā izspēlē Hīberli sekmīgi nospēlēja blokā un nodrošināja Šveicei uzvaru.

"Šajā turnīrā piedalās daudz labu komandu, un mums visās spēlēs jārāda savs labākais sniegums, ko arī cenšamies darīt," pauda Brunnere.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā 12. oktobrī Latvijas duets spēkosies ar sportistēm Dzje Donu un Faņu Vanu, kuras K apakšgrupā izcīnīja otro vietu. 

Graudiņa ar Samoilovu sacensībās ir izsētas ar 18.numuru.

Sacensības Tlaskalā noslēgsies 15. oktobrī.

Pasaules čempionātā turpinās cīņa par olimpiskā ranga punktiem, tai ilgstot līdz 2024. gada 9. jūnijam un noskaidrojot 17 labākās komandas gan sieviešu, gan vīriešu turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu