Video Eirolīgas čempione "Real" uzveic NBA klubu "Mavericks"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Luka Dončičs
NBA zvaigzne Luka Dončičs Foto: EPA/Scanpix

ULEB Eirolīgas iepriekšējās sezonas čempione Madrides "Real" otrdien savā laukumā pārbaudes spēlē pieveica Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Dalasas "Mavericks".

"Real" uzvarēja ar rezultātu 127:123 (38:37, 27:34, 25:28, 37:24).

Spēli mājinieki pēc Fakundo Kampazo trīspunktnieka sāka ar 12:5 vadību. Arī lielāko daļu otrās ceturtdaļas vadībā bija mājinieki, kuri 20.minūtē pēc Fabjēna Kozjē tālmetiena panāca lielāko pārsvaru 57:49.

Jau pirmā puslaika beigās Dalasas vienība vadību atguva, trešās ceturtdaļas beigās pēc Tima Hārdeveja tālmetiena panākot 96:82 vadību.

Tomēr madridieši atspēlējās, minūti un 56 sekundes pirms mača beigām ar Geršona Jabiseli trīspunktnieku panākot 118:118, ar Kampaco divpunktu metienu izvirzoties vadībā un vairāk par rezultāta izlīdzināšanu pēc Olivjē Prospera metiena (120:120) viesiem panākt neļaujot.

Uzvarētāju komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Kampaco. Pa 19 punktiem guva Serhio Ļuļs un Vensāns Puarjē, kura kontā arī desmit atlēkušās bumbas un seši bloķēti metieni, 18 punktus un deviņas atlēkušās bumbas sakrāja Jabiseli, bet 14 punktus guva Rodolfo Fernandess.

Viesiem 21 punktu guva Hārdevejs, bet pa 13 punktiem sakrāja Dante Ekzams, kura kontā arī deviņas rezultatīvas piespēles, Dvaits Pauels un Sets Karijs.

Luka Dončičs spēlēja vien mača sākumā, četrās minūtēs un 59 sekundēs iemetot deviņus punktus.

Pēc atgriešanās ASV nākamo spēli Dalasas basketbolisti aizvadīs piektdien, savā laukumā tiekoties ar Detroitas "Pistons" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu