NBA sāk izmeklēšanu – Bertāna komandas biedru tur aizdomās par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgu meiteni (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētājs Džošs Gidijs
NBA spēlētājs Džošs Gidijs Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomasitijas "Thunder" saspēles vadītās Džošs Gidijs tiek turēts aizdomās par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgu meiteni, vēsta ESPN.

Pēdējās dienās sociālajos tīklos daudz tiek apspriestas baumas, ka Gidijam ir seksuālas attiecības ar nepilngadīgu metieni.

Tīmeklī atrodami foto un video, kuros Gidijs redzams kopā ar kādu meiteni. Vietām tiek apgalvots, ka viņai ir tikai 15 gadu.

NBA preses dienests paziņojis, ka līgas vadība sākusi izmeklēšanu, taču 21 gadu vecais Austrālijas basketbolists atteicies komentēt izskanējušās baumas.

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna komandas biedrs šosezon vidēji mačā guvis 12,3 punktus, izcīnījis 5,7 atlēkušās bumbas un veicis 4,5 rezultatīvas piespēles.

"Thunder" ar 11 uzvarām un četriem zaudējumiem patlaban ieņem otro vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. Gidijs ir starta piecinieka spēlētājs.

2021. gada NBA jauno spēlētāju draftā "Thunder" izvēlējās Gidiju ar augsto sesto numuru. Austrālietis aizvada savu trešo sezonu NBA.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu