Video Girgensons gūst traumu, Balinskim negatīvs lietderības koeficients

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons
Latvijas hokeja uzbrucējs Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien savainojuma dēļ priekšlaicīgi noslēdza Nacionālās hokeja līgas (NHL) maču, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda guva uzvaru.

"Sabres" mājās ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:1, 3:0) uzvarēja Pitsburgas "Penguins" vienību, sagādājot pretiniekiem ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja sešas minūtes un 35 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu. Viņš iedzīvojās ķermeņa apakšdaļas savainojumā otrajā trešdaļā un noslēdzošajās spēles 20 minūtēs uz ledus vairs nedevās.

Pirmajā trešdaļā "Penguins" pirmos vārtus guva Sidnijs Krosbijs, kamēr otrajā periodā pārsvaru dubultoja Larss Ellers.

Noslēdzošās trešdaļas ievadā "Sabres" izdevās gūt trīs bezatbildes vārtus, precīziem esot Džefam Skineram, Kailam Okposo un Aleksam Takam, un tikt pie panākuma.

Bufalo vienības vārtus sargāja Uko Peka Lūkonens, kurš tika galā ar 31 pretinieku metienu, bet Pitsburgas komandas vārtos Alekss Nedeļkovičs atvairīja 31 ripu.

"Sabres" ar 20 punktiem 20 spēlēs ieņem 10.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs sestdien, kad viesos stāsies pretī Ņūdžersijas "Devils".

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis piektdien vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Floridas "Panthers" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Panthers" savā laukumā ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) zaudēja Vinipegas "Jets" komandai.

Balinskis spēlēja 12 minūtes, 24 sekundes uz ledus pavadot mazākumā, un statistikā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, diviem bloķētiem metieniem un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Viesu panākumu sekmēja Nino Nīderreitera, Nikolaja Ēlersa un Ādama Lourija precīzie metieni.

Mājinieku vārtos Sergejs Bobrovskis tika galā ar 28 metieniem, kamēr otrā laukuma galā Konors Helebiks atvairīja visus 33 "Panthers" hokejistu metienus un aizvadīja "sauso" spēli.

"Panthers" ar 25 punktiem 20 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē un nākamajā mačā, kas paredzēts pirmdien, viesosies pie Otavas "Senators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu