Video Teodoram Bļugeram rezultatīva piespēle uzvarā pret Balinski

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" mājās ar rezultātu 4:0 (2:0, 2:0, 0:0) uzvarēja Floridas "Panthers" ar aizsargu Uvi Balinski ierindā.

"Canucks" komandai šobrīd ir četru uzvaru sērija, turpretī "Panthers" divos mačos pēc kārtas zaudējusi ar 0:4.

Bļugers šajā duelī uz ledus pavadīja 15 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, zaudēja vienu ripu, uzvarēja 10 no 15 iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Balinskis laukumā pavadītajās astoņās minūtēs un 23 sekundēs divreiz meta pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Spēles sestajā minūtē "Panthers" zaudēja ripu pie zilās līnijas un Andrejs Kuzmenko nonāca viens pret Sergeju Bobrovski, panākdams 1:0 "Canucks" labā. 14. minūtē Bļugers uz vārtu priekšu piespēlēja Dakotam Džošua, kurš izdarīja metienu ar nūjas lāpstiņas neērto pusi un nostiprināja mājiniekiem vadību, šajā vārtu guvumā laukumā spēlējot arī Balinskim.

Otrā perioda vidū Bobrovskis neveikli kļūdījās un atdeva ripu Džošua, kurš no tuvas distances to meta tukšos vārtos, bet nepilnas sešas minūtes vēlāk Broks Besers vairākumā vārtu priekšā tika pie atlēkušās ripas un raidīja to tīklā - 4:0.

Otrā perioda beigās Bļugeram mazākumā bija iespēja gūt vārtus, taču Bobrovskis neļāva viņam izmantot izgājienu vienatnē pret vārtsargu.

Trešajā periodā viesu vārtus sargāja Entonijs Stolarcs, taču mājinieki izdarīja tikai vienu metienu.

Uzvarētāju vārtos Tečers Demko atvairīja visus 36 metienus un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Bļugers šajā sezonā 16 spēlēs guvis divus vārtus, atdevis trīs rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +1, kamēr Balinskim 18 NHL cīņās ir vieni vārti, viena rezultatīva piespēle un neitrāls lietderības koeficients.

"Canucks" ar 41 punktu 30 spēlēs ir Rietumu konferences vicelīdere, bet "Panthers" ar 36 punktiem 29 dueļos ir ceturtā Austrumos.

Vankūveras hokejisti sestdien viesosies pie Minesotas "Wild", bet "Panthers" izbraukumā cīnīsies ar Edmontonas "Oilers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu