Merzļikins: Šobrīd man nav ne jausmas, kas notiks tālāk

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins
Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins vēlas, lai pret viņu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) attiecas kā pret pirmo vārtsargu, sarunā ar žurnālistiem norādīja hokejists.

Merzļikins nav sargājis NHL vienības Kolumbusas "Blue Jackets" vārtus kopš 29.decembra un pēdējos arī mačos nebija iekļauts arī komandas pieteikumā.

"Vēlos, lai pret mani attiecas kā pirmo vārtsargu. Ticu, ka tāds arī esmu. Tas nenonāca līdz tam, ka pieprasīju kaut ko, taču tas ir nonācis līdz tam, ka abas puses ir vienojušās. Neesmu ne ar vienu runājis, tas ir mana aģenta darbs. Šobrīd man nav ne jausmas, kas notiks tālāk," skaidroja Merzļikins.

"Ja tikšu spēlēt, tad darīšu to pēc labākās sirdsapziņas. Tā ir mana ģimene, es uzaugu NHL kopā ar šo komandu. Es vēlos spēlēt un nebūšu trešais numurs, to es varu apliecināt. Pēc visa ieguldītā darba vasarā es gribu spēlēt," viņš piebilda.

"Blue Jackets" nākamo maču aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Sietlas "Kraken". Kolumbusas vienības galvenais treneris Paskāls Vensāns atklāja, ka šajā spēlē Merzļikins būs uz rezervistu soliņa, kamēr mājinieku vārtu drošība tiks uzticēta Daniilam Tarasovam.

Merzļikins šosezon 23 spēlēs vidēji ielaidis 3,25 vārtus un atvairījis 90,7% metienu.

"Blue Jackets" ar 35 punktiem 42 cīņās Austrumu konferencē ierindojas 15.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu