Video "Oilers" atkārto Kanādas klubu garāko uzvaru sēriju NHL vēsturē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Edmontonas "Oliers" hokejisti
Edmontonas "Oliers" hokejisti Foto: Reuters/Scanpix

Edmontonas "Oliers" ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcīnīja 12.uzvaru pēc kārtas, kamēr citās spēlēs ar "hat-trick" izcēlās Ostons Metjūzs, Davids Pastrņāks un Timotijs Līfs Ošī, kaldinot savu pārstāvēto komandu panākumus.

"Oilers" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (0:2, 3:0, 1:0) guva uzvaru pār Sietlas "Kraken", kas piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas.

Edmontonas vienībā Leons Draizaitls izcēlās ar vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm, divus vārtus guva Vorns Fogels, bet divus (1+1) punktus iekrāja Zeks Haimens.

Savukārt Konors Makdeivids šajā mačā uzvarētāju rindās tika pie rezultatīvas piespēles, pagarinot savu rezultativitātes sēriju līdz 12 spēlēm.

12 uzvaru sērija ir ne tikai garākā "Oilers" kluba vēsturē, bet arī kopumā Kanādas komandām NHL. 1967./1968. gada sezonā šāds panākumu nogrieznis izdevās Monreālas "Canadiens".

Citā mačā Metjūza pārstāvētā Toronto "Maple Leafs" izbraukumā ar 4:3 (1:2, 3:1, 0:0) uzvarēja Kalgari "Flames", viesiem pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Metjūzs trīs precīziem metieniem pievienoja rezultatīvu piespēli, pa divām rezultatīvām piespēlēm iekrāja Viljams Nīlanders un Pontuss Holmberjs, bet vienu ripu mājinieku vārtos raidīja Mičels Mārners.

Savukārt Pastrņāks ar trīs vārtiem kaldināja Bostonas "Bruins" uzvaru, bostoniešiem savā laukumā ar 5:2 (3:1, 0:1, 2:0) pārspējot Kolorādo "Avalanche".

"Bruins" izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas, Pastrņāka "hat-trick" vienu precīzu metienu pievienoja Jakubs Lauko un Džeiks Debrasks, kura kontā arī viena rezultatīva piespēle.

Vēl Vašingtonas "Capitals", Ošī izceļoties ar trīs vārtiem, mājās ar rezultātu 5:2 (1:1, 2:0, 2:1) bija pārāka pār Sentluisas "Blues", kurā savulaik karjeras sākumā spēlēja pats Ošī.

Vašingtonas vienības labā vēl pa vieniem vārtiem guva Nikolā Obē-Kubēls un Dilans Stroms, kurš arī pievienoja vienu rezultatīvu piespēli.

Jau ziņots, ka Bufalo "Sabres", Zemgum Girgensonam izceļoties ar precīzu metienu, savā laukumā ar rezultātu 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) uzvarēja Čikāgas "Blackhawks" vienību, bet Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" mājās ar rezultātu 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pārspēja Arizonas "Coyotes", latvietim tiekot pie rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu