Merzļikins piedzīvo zaudējumu spēlē pret "Devils" (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins
Hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins piektdien atvairīja 29 pretinieka metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Kolumbusas "Blue Jackets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Blue Jackets" mājās ar rezultātu 1:4 (1:0, 0:4, 0:0) piekāpās Ņūdžersijas "Devils", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos.

Merzļikins tika galā ar 28 no 32 pretinieku metieniem, atvairot 87,5% raidījumu.

Ziemeļamerikas medijos "Devils" minēta kā viena no komandām, kurām esot vajadzība uzlabot vārtsargu sastāvu, līdz ar to kluba vadība varētu izskatīt iespēju maiņas darījumā iegūt Merzļikinu, kurš vēlas atstāt "Blue Jackets".

Komandām šis bija ceturtais duelis šosezon. Decembrī "Blue Jackets" piedzīvoja zaudējumus ar 3:6 un 3:4 papildlaikā, savukārt novembrī Kolumbusa izcīnīja uzvaru ar 2:1.

Kolumbusas labā vienīgos vārtus guva amerikānis Kouls Silindžers, bet "Devils" rindās ar trāpījumu izcēlās zviedrs Aleksandrs Holcs, šveicietis Niko Hišīrs, kanādietis Neitans Bastians un amerikānis Džons Marīno.

"Devils" vārtsargs čehs Viteks Vanečeks atvairīja 29 no 30 pretinieku metieniem (96,7%).

"Blue Jackets" ar 37 punktiem 45 spēlēs ieņem 15. vietu Austrumu konferencē, tikmēr "Devils" ar 49 punktiem 43 mačos ierindojas 10. pozīcijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu