Semeņistaja iekļūst W-50 turnīra finālā vienspēlēs

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja
Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja Foto: www.instagram.com/darja_sem

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja sestdien iekļuva Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Bengalūru W-50 sērijas turnīra vienspēļu sacensību finālā.

Ar pirmo numuru turnīrā izsētā Semeņistaja (WTA 142.) pusfinālā ar 6-4, 6-1 apspēlēja japānieti Naho Sato (WTA 441.).

Par fināla sasniegšanu Semeņistaja nopelnīja 33 pasaules ranga punktus.

Finālā Latvijas sportiste tiksies ar francūzieti Karolu Monē (WTA 189.).

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Semeņistaja ar 6-2, 6-1 sagrāva mājinieci Sohu Sadiku (WTA 1296.), otrās kārtas mačā ar 7-6 (7:5), 3-6, 6-4 uzvarēja Vācijas tenisisti Lēnu Papadaki (WTA 504.), bet ceturtdaļfinālā pieveica krievieti Poļinu Kudermetovu (WTA 186.), kura turnīrā bija izsēta ar piekto numuru, pretiniecei atsakoties no cīņas, kad rezultāts bija 6-3, 6-7 (5:7), 5-1 Latvijas tenisistes labā.

Dubultspēlēs Semeņistaja pārī ar itālieti Kamillu Rozatello ir izsētas ar pirmo numuru un sestdien finālā tiksies ar starptautisko duetu Li Jujuņa (Taivāna)/Eri Šimizu (Japāna).

Jau ziņots, ka Latvijas un Itālijas duets pirmajā kārtā ar 3-6, 6-1, 10:6 uzvarēja Indijas tenisistes Vaišnavi Adkaru un Sahadžu Jamalapalli, otrās kārtas mačā ar 6-4, 6-4 - krievietes Kudermetovu un Jekaterinu Jašinu, bet pusfinālā ar 1-6, 6-2, 10:5 pieveica Japānas duetu Saki Imamura/Sato.

Par fināla sasniegšanu Semeņistaja ir tikusi pie 33 pasaules dubultspēļu ranga punktiem.

Jau ziņots, ka otrdien pirmajā kārtā zaudējumu dubultspēlēs pārī ar grieķieti Sapfo Sakellaridi piedzīvoja Diāna Marcinkēviča, duetam esot izsētam ar ceturto numuru.

Vienspēlē viņa cieta zaudējumu kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā.

Sacensības norisinās cietā seguma laukumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu