"Blue Jackets" ģenerālmenedžeris par Merzļikina situāciju: Tas ir smieklīgi (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins
Hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins iepriekš paziņoja, ka viņš pieprasījis aizmainīšanu uz citu komandu. Komentējot nesenos notikumus, Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens raidījumā "The Jason Gregor" situāciju nodēvējis par smieklīgu.

Jau kopš aizvadītā gada decembra viens no aktuālākajiem tematiem NHL maiņas darījumu tirgū ir Merzļikina potenciālā pārcelšanās uz citu klubu.

Merzļikins vairākos mačos tika atstāts ārpus pieteikuma, kas drīz vien noveda pie publiska paziņojuma, ka viņš vēlas aizmainīšanu uz citu komandu.

Tagad viņš jau atkal ir atgriezies uz "Blue Jackets" rezervistu soliņa, vietu vārtos ieņemot krievu hokejistam Daniilam Tarasovam.

"Blue Jackets" ģenerālmenedžeris sarunā ar žurnālistu Džeisonu Gregoru izteicās par visai haotisko situāciju, kas izveidojusies ap latviešu vārtsargu.

"Tas ir smieklīgi. Vispirms mums vajadzēja citu scenāriju, jo viņš nespēlēja un par to nebija priecīgs. Mēs arī negribam, lai viņš priecātos par to, ka nespēlē," sacīja Kekalainens.

"Tad parādījās informācija, ka viņš grib tikt aizmainīts. Tad viņš šādu paziņojumu atsauca, norādot, ka pārteicies. Viņš negrib tikt aizmainīts, mīl Kolumbusu un pāris spēles bija vārtos," norādīja ģenerālmenedžeris.

Lai arī Tarasovs savas līdz šim saņemtās iespējas arī nav spējis pilnvērtīgi izmantot, Kekalainens liek noprast, ka Merzļikina sniegums laukumā un darbības ārpus tā neesot apmierinošas.

"Ja tu spēlē kā pirmais numurs, smagi strādā katru dienu un esi labs komandas biedrs, problēmu nav. Viss ir kārtībā," teica Kekalainens.

"Manuprāt, šādās situācijās labākais vēstījums mums visiem, tai skaitā menedžmentam, ir saprast, ka, iespējams, pienācis laiks paskatīties spogulī un veikt izmaiņas," piebilda kluba vadītājs.

Merzļikins šosezon laukumā devies 27 mačos, izcīnījis astoņas uzvaras, vidēji mačā savos vārtos ielaidis 3,35 ripas un atvairījis 90,1% pretinieku metienu.

"Blue Jackets" ar 40 punktiem 49 spēlēs ieņem pēdējo jeb 16. vietu Austrumu konferencē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu